Experienta

Experienta solida in promovare si branding, cu ajutorul tehnologiilor new media dar si clasice. Nenumarate proiecte de succes in care am implementat cele mai noi metode pentru a obtine rezultate excelente pentru clienti.

proiectele dezvoltate

Am dezvoltat dealungul timpului un numar mare de proiecte pentru companii romanesti, dar si pentru corporatii multinationale, din Romania, din vestul Uniunii Europene si din SUA.

Viziunea si stategia

Modul in care privim si tratam activitatea si serviciile noastre provine dintr-o viziune atent elaborata.

La UPSIDE, punem intotdeauna clientii si cerintele lor pe primul loc. Intr-un mediu de afaceri de multe ori ambiguu si neprofesionist, veti descoperii in agentia noastra un partener si un prieten de incredere.

Promitem sa facem tot ceea ce ne sta in putinta pentru ca experienta colaborarii cu noi sa fie cat mai placuta, eficienta si cu multe satisfactii de ambele parti.

 

 

 

claritatea

In afara de modul in care vom proiecta si implementa campaniile si proiectele pentru afacerea Dumneavoastra, veti constata pe tot parcursul colaborarii noastre, ca veti avea parte de explicatii clare si concrete. Stim ca timpul este important atat pentru Dumneavoastra cat si pentru noi, asa ca va vom oferi informatiile esentiale intr-un mod cat mai concis si usor de inteles.

Contactati-ne