fbpx
×

Cum obtii o oferta de pret pentru proiectul tau

2 Ne trimiti formularul
3 Primesti oferta pe mail

Sau ne poti contacta la office@upside.ro sau la Tel.: 0749 247 703

Program UPSIDE

Lun-Vin 9:00 - 18:00
Sam - 10:00-14:00
NONSTOP pe e-mail

Agentie de Web Design pentru sedii digitale de înaltă clasă

Site-ul web reprezintă sediul digital al companiei tale. Trebuie construit corect si sa arate foarte bine

Pe o piață cu 11,2 milioane de potențiali clienți în România și 4,4 mld. la nivel global , este absolut necesar sa fii prezent.

La Upside Solutions, privim website-ul companiei Dumneavoastra ca pe un "sediu virtual", pentru ca practic, are acelasi scop, de a primi clientii, potentialii clienti si partenerii Dumneavoastra si de a le prezenta compania, produsele si serviciile.

Este, deci, recomandat ca sediul virtual al afacerii Dumneavoastra sa fie cat mai atragator, cat mai interactiv si sa ofere o functionalitate care sa-i faca pe vizitatori sa se intoarca cu placere de fiecare data

O imagine puternica de brand creaza o impresie deosebita clientilor. Statisticile demonstreaza ca in primele 3 secunde, un vizitator isi formeaza o opinie despre firma dvs. In functie de web design-ul site-ului de prezentare. In primele 3 secunde oportunitatea de afaceri dispare sau se mentine.

La UPSIDE dezvoltam doar proiecte de responsive web design, adica site-uri care se adapteaza automat la ecranul oricarui dispozitiv (telefon, tableta, laptop, pc, etc.), in asa fel incat sa ofere cea mai buna experienta de navigare si sa indeplineasca criteriul Google, care favorizeaza site-urile mobile-ready in rezultatele cautarilor

Procesul de creare site intr-o agentie de web design

Lucram in colaborare cu dvs. pentru a obtine un produs la cele mai inalte standarde de calitate, atat dpdv al designului cat si tehnic.

Etape realizare site web

01

Intalnirea initiala si planificarea proiectului

In aceasta etapa, premergatoare stabilirii bugetului, vom stabili exact care sunt nevoile dumneavoastra de comunicare. Impreuna cu expertii nostri, se va realiza un profil standard al clientilor uzuali. In functie de acest profil web design-ul va fi adaptat, in asa fel incat sa vina in intampinarea asteparilor acestora, in asa fel incat experienta de navigare sa fie cat mai placuta si facila. In aceasta etapa vom realiza o schita a web design-ului site-ului, planificand elementele specifice, actiunile dorite si modul concret in care va poate ajuta sa vindeti mai bine.
02

Propunere design si dezvoltare concept

Dupa ce s-a realizat planificarea, va vom prezenta un concept de web design care sa respecte cerintele. Efectiv veti putea vizualiza o imagine de ansamblu a cum va arata proiectul dumneavoastra. In aceasta etapa decideti daca acceptati sau nu propunerea.
03

Dezvoltarea web

Urmeaza apoi dezvoltarea conceptului de web design aprobat. Implementarea acestuia prin programare intr-o platforma care sa-l faca functional. In cadrul acestui proces specialistul in optimizare se va asigura ca acesta corespunde criteriilor avansate ale Google, pentru o buna indexare si o viteza de incarcare decenta.
E foarte important ca site-ul web rezultat sa fie optimizat inca din faza de dezvoltare, pentru a va asigura un avantaj competitiv si a va scuti de costuri ulterioare de SEO on-site.
04

Testarea site-ului

In aceasta etapa vom lucra impreuna, pentru testarea web designului si a platformei, atat din punct de vedere functional cat si al experientei de navigare.
Un web design si o programare de calitate se traduc printr-un site lipsit de erori, usor de folosit, care ajuta si faciliteaza obtinerea de clienti noi
05

Lansarea

Dupa ce ne-am asigurat ca totul este in regula, proiectul de web design poate fi considerat realizat si se va lansa online, prin inscrierea in motoarele de cautare.
06

Suport si optimizare

Dupa ce predam site-ul, asiguram o garantie de functionare in parametrii, pentru minim 12 luni. De asemenea putem asigura servicii de optimizare si post-dezvoltare

Site-ul se va preda in cea mai buna forma si va fi pregatit pentru a primi vizitatori

Ready to impress. Ready for business. Ready for sales

Ai nevoie de un site? Află cât costă

Date de contact

TOP