fbpx
×

Cum obtii o oferta de pret pentru proiectul tau

2 Ne trimiti formularul
3 Primesti oferta pe mail

Sau ne poti contacta la office@upside.ro sau la Tel.: 0749 247 703

Program UPSIDE

Lun-Vin 9:00 - 18:00
Sam - 10:00-14:00
NONSTOP pe e-mail

Cine suntem si ce facem

O echipa de profesioniști în domeniul ultimelor tehnologii și tehnici de construcție a sediilor virtuale(de prezentare, comerț, etc.). Ne reprezinta anii de experiență pusă în slujba promovării companiilor și organizațiilor de orice mărime, de la micro-intreprinderi și afaceri locale, până la branduri globale și companii multinaționale, atât din România cât și din alte state (Italia, Franta, SUA)

ECHIPA

Suntem o echipa ambitioasa de profesionisti in diverse domenii de activitate. Competentele diferite ne ajuta ca in mod colectiv sa atingem cele mai bune rezultate. Ne place sa credem ca suntem extrem de eficienti in indeplinirea cerintelor clientilor si ca livram doar cele mai performante solutii pentru indeplinirea acestora

Filosofie

Consideram ca efortul de a atinge excelenta in tot ceea ce facem este cheia succesului. Ne angajam intotdeauna ca vom furniza un suport cu valoare adaugata mare si cel mai inalt nivel de fiabilitate. Scopul nostru este de a fi dinamici, inovatori si de a livra in mod constant solutii dincolo de asteptarile si nevoile clientilor.

LEGENDĂ

  • Programare
  • Design Grafic
  • Platf. CMS
  • SEO/AdWords
  • Web Design

UPSIDE IN CIFRE

100+

SITEURI SI MAGAZINE ONLINE

50+

PROIECTE DE PROMOVARE ONLINE

10000+

CAFELE

30+

CLIENTI MULTUMITI

VREI SĂ NE CUNOAȘTEM SAU SĂ COLABORĂM?

fixează o întalnire

Despre proiect

Date de contact

TOP