fbpx
×

Cum obtii o oferta de pret pentru proiectul tau

2 Ne trimiti formularul
3 Primesti oferta pe mail

Sau ne poti contacta la office@upside.ro sau la Tel.: 0749 247 703

Program UPSIDE

Lun-Vin 9:00 - 18:00
Sam - 10:00-14:00
NONSTOP pe e-mail

Dezvoltare magazin online / eCommerce

Ce este un magazin online?

creare magazin onlineUn magazin online(magazin virtual sau magazin digital) este o aplicație software creată special pentru a facilita comerțul pe internet. Aplicația software - magazinul online având ca destinație comerțul digital trebuie să respecte un set minim, relativ strict de reguli și specificații general acceptate:

  1. Expunerea facilă a produselor și/sau serviciilor ce se vor comercializa si gruparea acestora în categorii distincte, pentru a putea fi ușor de găsit de către vizitatori/clienți
  2. Existența unui “coș de cumpărături” în care vizitatorul/clientul să poată adăuga rapid produsele sau serviciile dorite.
  3. Posibilitatea de a iniția un proces de comandare prin introducerea datelor necesare(de contact, pentru livrare, de plata, etc.)  

Caracteristicile unui magazin online de succes

Un magazin online de succes are câteva caracteristici definitorii care îl deosebesc de celelalte:

  • Design modern, plăcut ochiului, unitar cu identitatea vizuală generală a comerciantului
  • Ușurință în utilizare. Toate elementele sunt acolo unde vizitatorul/clientul se așteaptă să fie(navigație, câmp de căutare, butoane, call-to-action, filtre, link-uri către secțiuni generaliste, etc.)
  • Facilitator de "engagement". Un magazin online nu e doar o platforma prin care se fac vanzari one-time. Faptul ca este usor accesibil, din orice locatie, constituie un avantaj major. Un client tipic va reveni pe magazinul online cu care a avut o experienta buna, atat in procesul de achizitie propriu-zisa cat si ulterior.
  • Generator de conversii. Un magazin online, ca si unul clasic, se diferentiaza de concurenta prin nr. de conversii generate. O conversie este raportul dintre clientii care il viziteaza si cei care efectiv cumpara produse, cat sa genereze un profit.
  • Retentie. Modul in care magazinul online este construit poate ajuta o relatie de lunga durata cu clientul, transformandu-l intr-unul fidel, care sa faca cu greu schimbarea catre un alt magazin.

Ce facem?

Cercetarea pietei

Prin cercetare, planificare si audit specializat, vom descoperi exact ce trebuie sa faca platforma dvs. Analizam ecosistemul concurential si extragem elementele cheie care sa va pozitioneze in partea superioara dpdv al perezentarii si functionalitatii.

Dezvoltare si implementare

Construim sau implementam o platforma perfect adaptata atat nevoilor proprii, cat si standardelor din piata. Departamentele de design, programare, copywriting si management de proiect vor lucra cot-la-cot pentru lansarea unui magazin generator de profit

Optimizarea conversiilor

Odata lansat si promovat, un magazin online atrage trafic, deci oamenii incep sa il viziteze. Combinam designul de front-end, cu ingineria din back-end si analiza datelor de trafic pentru a crea experienta orientata spre generarea de conversii.

Analiza

Dupa asezarea in piata si functionarea in mediu de productie, e timpul sa aveti rapoarte care sa genereze o strategie. Suntem aici pentru a va ajuta in construirea unei viziuni si unei strategii castigatoare.

Ce platforme utilizam pentru construirea magazinelor online

Cat costa dezvoltarea unui magazin online? Completeaza formularul de cerere oferta>>

Ofera-ne cateva detalii despre ce ai nevoie si iti vom oferi o oferta completa

Despre proiect

Date de contact

Despre proiect

Date de contact

TOP