×

Cum obtii o oferta de pret pentru proiectul tau

2 Ne trimiti formularul
3 Primesti oferta pe mail

Sau ne poti contacta la office@upside.ro sau la Tel.: 0749 247 703

Program UPSIDE

Lun-Vin 9:00 - 18:00
Sam - 10:00-14:00
NONSTOP pe e-mail

Promovare Google AdWords / SEM

Site-ul tau - intre primele rezultate pe Google, instant. Promovare in sistem PPC/display prin Google AdWords

Servicii de management Pay Per Click

Publicitatea pay per click devine foarte populara, dintr-un singur mare motiv: functioneaza.
Echipa noastra de experti certificati in managementul campaniilor Adwords creeaza si optimizeaza campaniile dupa reguli complexe, ce au ca scop obtinerea unor rezultate excelente.

Activitatea unui expert PPC al PromovareOnline.eu consta in:

  • Un research profesional in asa fel incat sa alegem cea mai buna strategie in comparatie cu concurenta
  • O strategie de licitare care sa utilizeze cel mai bine bugetul tau
  • Creearea unor anunturi atragatoare, pe care le vom testa progresiv in asa fel incat, pe parcurs sa le utilizam doar pe cele care aduc cele mai bune rezultate
  • Optimizarea anunturilor, a strategiei de licitare si a metodelor de difuzare, in asa fel incat sa minimizam costul per click
  • Supravegherea permanenta a campaniilor

Servicii de remarketing

Utilizarea ulterioara a traficului neconvertit in clienti

AdWords RemarketingRemarketing-ul ofera afacerilor o metoda puternica si inovativa de a promova mesajele catre clientii potentiali care au vizitat site-ul, dar care nu au fost convertiti in clienti.

Aici sunt inclusi vizitatorii care au iesit de pe site inainte sa va contacteze(in cazul unui site de prezentare), cei care au abandonat un cos de cumparaturi – fara finalizarea comenzii (in cazul unui magazin online), etc.

Remarketing-ul functioneaza pe baza unor scripturi Google(cookies), care memoreaza toti vizitatorii care v-au vizitat site-ul. Ulterior, cei care au parasit site-ul fara a fi convertiti, vor vizualiza in timpul navigarii obisnuite pe alte site-uri parteneri Google (site-uri de presa, portaluri dedicate, forumuri, blog-uri, etc.), anuntul tau, special creat, care sa includa promotii, discount-uri, etc.

E foarte probabil ca cineva care a fost interesat de un produs/serviciu/companie la un momentdat, sa aiba si isi mentina si in viitor interesul in achizitionarea acelui produs/serviciu.

Pe scurt, unicul scop al serviciului de remarketing este sa transforme in coversie, chiar si vizitatorii site-ului tau, pierduti din varii motive.

Despre proiect

Date de contact

TOP