fbpx
×

Cum obtii o oferta de pret pentru proiectul tau

2 Ne trimiti formularul
3 Primesti oferta pe mail

Sau ne poti contacta la office@upside.ro sau la Tel.: 0749 247 703

Program UPSIDE

Lun-Vin 9:00 - 18:00
Sam - 10:00-14:00
NONSTOP pe e-mail

Autosalvare ciornă

Ce inseamna optimizare SEO – promovarea pe motoarele de cautare (Google)?

Serviciul de optimizare SEO este procesul de imbunatatire a unui site, cu scopul de a mari calitatea si volumul de vizitatori care ajung pe site prin cautari pe Google, Bing, Yahoo, etc.

De ce ai nevoie de optimizare SEO?

optimizare SEODaca site-ul tau nu este gasit usor, ratezi un numar imens de oportunitati de afaceri, cu oameni care cautand, chiar au nevoie de serviciu sau produsul pe care il vinzi. Pentru a avea trafic si vizitatori din motoarele de cautare, e nevoie ca site-ul sa fie prezent in primele 3 pagini cu rezultate ale cautarii, de preferat in primele 10 rezultate. 90% din utilizatori declara ca nu merg mai departe de primele 3 pagini de rezultate ale cautarilor.

Prin investirea in achizitionarea unui serviciu de optimizare SEO de la un expert SEO si directionarea utilizatorilor potriviti catre site-ul tau, utilizand cuvintele cheie cele mai bune si eficiente, serviciul SEO iti va furniza o returnare a investitiei minunata. E dovedit ca promovarea prin SEO este una dintre cele mai bune si eficiente metode de publicitate pe care le poti face. Investind in optimizare SEO pentru site-ul tau vei economisi bani pe care ii poti altfel pierde prin alte metode de promovare.

Serviciile noastre de optimizare SEO

La Upside.ro, credem cu tarie ca optimizarea unui site pentru Google si alte motoare de cautare, va aduce cel mai mare grad de satisfactie pentru orice client.

Experienta noastra este usor de dovedit. Avem in portofoliul de lucrari zeci de site-uri web, care sunt pe prima pagina de rezultate Google, dupa o sumedenie de cuvinte cheie. Putem sa va demonstram usor ca suntem experti in optimizarea oricarui tip de site pentru Google si alte motoare de cautare. Contactati-ne si va vom furniza o intreaga lista de site-uri optimizate de noi si cuvintele cheie dupa care performeaza in Google.

Serviciile noastre de optimizare SEO includ:

Optimizarea SEO on-site

 • Implementare unelte de tracking profesional pentru analiza continua a relatiei site-google bots cu verificare saptamanala a performantelor si pozitionarii fata de principalii concurenti
  Analiza avansata de crawling si indexing.
 • Organizare structura continut si optimizare User Experience
 • Strategie de copywriting care sa corespunda cerintelor Google Updates, update-ul algoritmilor cu specificitati proprii
 • Implementare si utilizare google Search Console pentru analiza progresului si a modului in care siteul este indexat
 • Stabilire strategie de optimizare a meta-tag-urilor si a altor zone cheie care influenteaza indexarea în
 • Organizare sitemaps XML

SEO off-siteOptimizarea SEO off-site

 • Content Marketing
 • Native advertising
 • Link building
 • Guest blog posting
 • Comunicate de presa
 • Articole relevante in publicatii cunoscute sau de nisa
TOP